Avtalegiro og elektronisk faktura

Vi oppfordrer alle til å tegne avtale om eFaktura eller Avtalegiro. Husk at avtalene opprettes og endres i nettbanken din. Ta kontakt med banken din hvis du trenger hjelp. 

eFaktura

Med eFaktura får du ikke tilsendt fakturaen i posten. Hvis du har eFakturaavtale vil alle fakturaer du får fra kommunen (eiendomsgebyrer, SFO, hjemmehjelp, osv.) komme som eFaktura i banken til den som står som fakturamottaker. Du kan klikke på eFakturaen i nettbanken for å se hva du betaler for.

For å motta eFaktura må du krysse av på valget "Ja takk til alle"/Alltid eFaktura i din nettbank eller betalingsapp (f.eks Vipps). Dersom det er enkeltbedrifter du ikke ønsker å motta eFaktura fra, kan du lett reservere deg i nettbanken.

Les mer på eFaktura.no 

Endre fakturamottaker

Husk at du selv må endre dette. Hvis du vil endre fakturamottaker må du ta kontakt med den enheten i kommunen som sender ut fakturaen.

Avtalegiro

Hvis du kun vil ha avtalegiro, kan du selv velge å få kopi av faktura i posten. Dette velger du ved å krysse av for varsel/betalingsvarsel når du oppretter avtalen i nettbanken. Vær oppmerksom på at dersom du ønsker kopi av fakturaen i posten, blir det lagt til et fakturagebyr på kr 45 pr. faktura.

Bruk KID-nr. på fakturaen som avtalegiroreferanse.

Les mer om avtalegiro 

Næringsdrivende

EHF-faktura blir sendt ut på bakgrunn av registrering i Elektronisk mottaksregister (ELMA). Faktura sendes kunden ut fra de opplysningene kunden har registrert i ELMA.

Både e-faktura og EHF faktura er fritatt for fakturagebyr.

Kontaktinformasjon

Vidar Kyrdalen
Økonomisjef
E-post
Telefon 95 27 27 60
Mobil 95 27 27 60
Trond Johansson
Konsulent
E-post
Telefon 48 29 14 40
Mobil 48 29 14 40

Ansatt i Økonomi, men utfører også oppgåver for Samfunn.