Rådet for eldre og menneske med nedsett funksjonsevne

Rådet for eldre og menneskje med nedsett funksjonsevne er eit rådgjevande organ for Åmli kommune i alle saker som berører eldre og menneske med nedsatt funksjonsevne.

Sjå Lov om råd eller anna representasjonsordning... for menneske med nedsett funksjonsevne m.m.

Medlemmar

Rådet er oppretta av kommunestyret og består av fem medlemmer, to politikarar og tre frå lag og organisasjonar.

Oversikt over medlemmar og varamedlemmar (blir lagt inn etter at desse er valt for neste periode)

Rådet har møte ein gong i månaden. Møta blir halde på Åmli pleie- og omsorgssenter, vanlegvis kl 18.00. Dersom det er få eller ingen saker ein månad blir møtet avlyst. Det er som regel møte i Formannskap, Planutval og Administrasjonsutval same dag.

Sekretær for rådet er leiar av eining for helse og velferd.

Møte og saksdokument

Reglement for folkevalde