Aktivitet
Hillestadheia på ski

På Hillestadheia fins eit stort løypenett som kan nyttast både sommer og vinter. Kart over løpenettet (PDF, 4 MB).
Finn meir informasjon på nettsida til Hillestadheia.

Pan Garden.JPG

Drømmen om å stoppe klokka. Legg bort mas og stress. Pan Garden byr på ekte naturlige opplevelser. Så enten du kommer alene eller sammen med mange andre, blir her en time - eller flere uker; velkommen i det grønne!

Sentrumsløypa

Åmli kommune er ein vandrekommune med både lange og korte turar. Denne sentrumsløypa går gjennom og rundt Åmli sentrum, lett tilgjengeleg for store og små. Det meste av løypa er også for rullestolbrukarar.

Utsikt fra Trogfjell

Trogfjellstigen er ein kultursti som startar ved Elvarheim museum og følgjer turløypa oppover til Timmeråsen mot Trogfjell. Gjennom 13 postar langs stien får du kjennskap til Åmli sin kultur, natur og historie. Tekstane er på norsk, men på Elvarheim museum får du brosjyrer med omsetting til tysk og engelsk.

Via Ferrata

Har du lyst å prøve klatring? Via Ferrataen i Trogfjell er 260 meter og cirka 200 høydemeter. Den består av ei rekke stigtrinn i stål, der kvart trinn tåler ein belastning på over 7 tonn! 

Tverstøyl aktivitet - pil og bue

Opplev spennende villmarksaktiviteter på vann, på fjell og på Tverstøyl. Kanopadling, klatring, trekking, pil og bueskyting – det er mangt å oppleve i Åmlis vakre naturen.

Åmli aktivitets- og badepark

Aktivitets– og badeparken i nær tilknyting til Åmli sentrum har ei rekke aktivitetstilbud. Område er tilrettelagt for bevegelseshemma, m.a. med tilrettelagt fiskeplass.

Fant du det du leita etter?

Årlege arrangement i Åmli:

Festivalar/arrangement HeimoverFiskefestivalToppÅmli dagenGjøvdalsdagenDølemomarknaden
Login for redigering Login for redigering