Logo NAV

Statlige NAV oppgaver i Åmli blir fra 02.10.17 lokalisert sammen med NAV Froland for innbyggerne i Åmli. Alle henvendelser om statlige NAV oppgaver vil bli besvart/behandlet av NAV Froland. Du vil fortsatt kunne henvende deg til NAV Åmli angående kommunale tjenester i NAV.

Fun 365 LOGO

Kilandsenteret inviterer til nye gratis aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. På Kilandsenteret er det godt å være og opplevelser som venter på store og små. Noe for deg og/eller noen du kjenner? Mer informasjon om høstens aktiviteter og påmeldingsskjema finnes her! Vi legger ut nye aktiviteter så snart aktivitetene er åpne for påmelding.

Budsjett 2018 - forsidebilde

Rådmannen sitt framlegg til Handlingsprogram og økonomiplan 2018-2021. Årsbudsjett 2018 (PDF, 6 MB) er klart og lagt ut til offentleg ettersyn. Det vart presentert for politikarane tysdag 14. november. Det skal behandlast i Ungdomsrådet 31. november og i adm.utvalet, formannskapet og REF 4. desember, og så endeleg i kommunestyret 14. desember. I dokumentet som blei publisert måndag 13.november var det  ein redigeringsfeil på side 47. Denne er no retta.

Julebord-illustrasjon

i arbeidslivet. 

Skal arbeidsgivaren betale for alkohol på julebordet? Er det greitt å møte opp fyllesjuk andre dagen på seminaret? Korleis følgjer ein opp tilsette som kjem ruspåverka eller reduserte på jobb dagen derpå?

Basseng

Vi har tilsett ny badevakt, og opnar det offentlege badet på Åmli skule måndag 6. november kl.  16.30.

Fant du det du leita etter?
Login for redigering Login for redigering