Baby i blomst

Kurs i babymassasje starter opp tirsdag 18.09.18 kl. 10.00 - 11.00. Kurset er gratis og går følgende tirsdager: 25.09., 02,10., 09.10. og 16.10. Informasjon om kurset ligger i mappen fra helsestasjonen, på artikkelen "Fysioterapi" her på nettsiden, eller dere kan ta kontakt med undertegnede.

Bygdebok Simonstad

To nye bind av bygdeboka er no ferdige! Bind VI (Tveit, Sigridnes) og VII (Simonstad, Vestre Mosberg, Gjermundnes, Tverrstøyl, Flåstøyl) er lag tu for sal.

 

LOGO kulturskulen.jpg

Vi er klare for et nytt og spennende kulturskoleår. Åmli kulturskole har i år 120 elever, hvorav 31 på musikk, 43 på dans, 12 på teater, 22 på kunst og 12 på kulturkarusell. Dette er ny rekord i antall påmeldte! 

Ungskogpleie - illustrasjonsbilde

Siste dagers nedbør, og endring i værtype i nær fremtid, gjør nå at ilagte restriksjoner på skogsdrift, linjerydding og kantslått fra brannvesenet oppheves. Lokale forhold må tas hensyn til når arbeid i skog og annen utmark skal utføres, og tilgjengelig slokkeutstyr må vurderes fortløpende da vi fremdeles har jordsmonn og vegetasjon som er tørt og utsatt. 

Utbrent traktor

Pressemelding fra Landbukets brannvernkomite:
Situasjonen er nå så ekstrem over store deler av landet at bønder oppfordres til å iverksette ytterligere tiltak for å høyne brannberedskapen. Viktigst er det å sørge for lett tilgjengelig slokkeutstyr, ikke minst nå i forbindelse med det forestående innhøstningsarbeidet. 

Fant du det du leita etter?
Login for redigering Login for redigering