Basseng

Vi starter igjen med tilbud i bassenget hver mandag fra kl 14.45-16.00 på Åmli skule. Første gang er mandag 9. oktober. Som tidligere lar vi tilbudet være åpent for alle.

Amli kunstgrassbane

Fristen for å søke om spelemidlar til idrettsanlegg er sett til 1. november 2017. Ta kontakt med kulturrådgivar Tonje Ramse Trædal  på 37185264 for informasjon om ny søknadsportal og hjelp til søknadsprosessen.

Fun 365 LOGO

Kilandsenteret inviterer til nye gratis aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. På Kilandsenteret er det godt å være og opplevelser som venter på store og små. Noe for deg og/eller noen du kjenner? Mer informasjon om høstens aktiviteter og påmeldingsskjema finnes her! Vi legger ut nye aktiviteter så snart aktivitetene er åpne for påmelding.

Ladestasjon elbil

Endelig har vi fått ladestasjon for elbilar i Åmli sentrum!
Du finn den midt i sentrum, ved banken og brua. Her kan seks bilar lade samstundes. Asfalten skal pyntast litt på, men ellers er alt klart til bruk.

Baby

Vi har dessverre ikke jordmor stasjonert i våre tre kommuner (Åmli, Gjerstad og Vegårshei) for tiden. I påvente av ny ansettelse har vi ikke klart å skaffe vikar som kan være til stede på de ulike kontorene i kommunene. Dette beklager vi sterkt!

Login for redigering Login for redigering