Aust-Agder fylkeskommune arrangerer gratis gründerkurs våren 2015 i samarbeid med kommuner, Etablerersenteret IKS, Sørlandsporten Næringshage, Innovasjon Norge og Setesdal Regionråd.

Her vil du få god faglig innføring tilpasset deg som går og tenker på å starte egen bedrift eller allerede er i gang. Meld deg på kurs som nå tilbys flere steder i fylket:

Kommunereform

Det arbeidast for tida med kommunereformen. Vi har laga eit menypunkt i toppmenyen på nettsida som heiter "Kommunereform" der vi informerer om det som rører seg i samband med dette arbeidet.

17.
november
Frisklivssentralen

Frisklivssentralen starter opp utetreninga torsdag 27. november kl. 14.00 - 15.00. Oppmøte ved parkeringsplassen ved Åmli vgs.Vi vil og minne om bassengtreninga, som er åpen for deltagere av frisklivssentralen, kvar mandag kl. 14.45-15.45.

Arendalsbanen

På NRK sine nettsider kan du sjå filmen "Arendalsbanen - en reise gjennom 100 år". 

Elvarheim gammelt

Vi har laga ein oversikt over alle ordførarar i Åmli kommune gjennom tidene som er lagt ut her på nettsida under "Om kommunen". Oversikten er komplett for Åmli kommune, men vi manglar Tovdal og Gjøvdal kommunar. Er det nokon som kan hjelpe oss?

Fant du det du leita etter?
Login for redigering Login for redigering