ÅmliVGS

Tvedestrand og Åmli videregående skole, avd. Åmli har laget en video som viser hvor fint de har det på skolen. Vi i kommunen er stolte over å kunne vise dere videoen (MP4, 59 MB)!

Harstveit

Det er mye snø i Åmli kommune nå, spesielt i indre og høyere deler av kommunen. Kanksje har du en hytte el annen bygning der taket bør måkes? Direktoratet for byggkvalitet gir i gode råd mot snøtunge tak. Både om vurdering av hvor mye snø taket tåler og hvordan du bør måke.

Aust-Agder fylkeskommune arrangerer gratis gründerkurs våren 2015 i samarbeid med kommuner, Etablerersenteret IKS, Sørlandsporten Næringshage, Innovasjon Norge og Setesdal Regionråd.

Her vil du få god faglig innføring tilpasset deg som går og tenker på å starte egen bedrift eller allerede er i gang. Meld deg på kurs som nå tilbys flere steder i fylket:

Kommunereform

Det arbeidast for tida med kommunereformen. Vi har laga eit menypunkt i toppmenyen på nettsida som heiter "Kommunereform" der vi informerer om det som rører seg i samband med dette arbeidet.

17.
november
Frisklivssentralen

Frisklivssentralen starter opp utetreninga torsdag 27. november kl. 14.00 - 15.00. Oppmøte ved parkeringsplassen ved Åmli vgs.Vi vil og minne om bassengtreninga, som er åpen for deltagere av frisklivssentralen, kvar mandag kl. 14.45-15.45.

Fant du det du leita etter?
Login for redigering Login for redigering