Åmli kommune ved ordfører Reidar Saga  skrev under på samarbeidsavtale med organisasjonen AV-OG-TIL som ble representert ved Marte Sletten fra sekreteriatet torsdag 28.5.2015. Samarbeidet ble feiret med flott bløtkake som også kommunestyret fikk gleder av å smake på  kommunestyremøtet på kvelden.

Bålbrenning

Fra 15. april til 15. september er det generelt bålforbud i Norge. 
Vi har mottat pressemelding fra Norsk brannvernforbund som presiserer dette bålforbudet:

ÅmliVGS

Tvedestrand og Åmli videregående skole, avd. Åmli har laget en video som viser hvor fint de har det på skolen. Vi i kommunen er stolte over å kunne vise dere videoen (MP4, 59 MB)!

Harstveit

Det er mye snø i Åmli kommune nå, spesielt i indre og høyere deler av kommunen. Kanksje har du en hytte el annen bygning der taket bør måkes? Direktoratet for byggkvalitet gir i gode råd mot snøtunge tak. Både om vurdering av hvor mye snø taket tåler og hvordan du bør måke.

Aust-Agder fylkeskommune arrangerer gratis gründerkurs våren 2015 i samarbeid med kommuner, Etablerersenteret IKS, Sørlandsporten Næringshage, Innovasjon Norge og Setesdal Regionråd.

Her vil du få god faglig innføring tilpasset deg som går og tenker på å starte egen bedrift eller allerede er i gang. Meld deg på kurs som nå tilbys flere steder i fylket:

Fant du det du leita etter?
Login for redigering Login for redigering