Alkovett

I kommunen vår er vi opptekne av å ta vare på alle. Derfor er kommunen i desse dagar med på eit viktig samarbeid med fokus på alkohol og psykisk helse.

20.
august
Hodelus

Hodelus er et stadig tilbakevendende problem i skoler og barnehager, og det anslås at to til fire prosent av norske barn har lus til enhver tid. I disse dager returnerer barna i Åmli til skolene og barnehagene. Når sommerferien er over, er det vanlig at mange barn er smittet med hodelus.

17.
august
Drømmestipendkadidater3.jpg

Åmli kulturskule startar opp igjen veke 35, frå måndag 24. august. Det vil bli sett opp et teaterstykke i løpet av hausten. For elevar i 1. og 2. klasse har vi tilbod om musikkgrupper med samspel, musikkleik og utprøving av ulike instrument.

Elgku med kalv

Elg og hjort som blir sett under jakt skal sorterast og fyllast ut på eige skjema. Rettleiing ved utfylling finn du på skjemaet. I tillegg skal dyr som blir felt førast på dei same skjema

DABfra2017

Avgjørelsen om når all riksdekkende radio skal slukke for FM og gå over til DAB er nå tatt – og overgangen skjer i 2017. Alle som lytter på radio trenger å være klar over dette slik at de kan bytte ut utstyr i hjem og biler. Du kan også lytte til radio via kabel-tv, internett eller på smarttelefon.

Fant du det du leita etter?
Login for redigering Login for redigering