Klubbe

I følge møteplanen skulle det vore møte i UNG 11. januar, ADM, PL, F og REF 15. januar og kommunestyret 25. januar. Alle desse møta er avlyst fordi det ikkje er nok saker.

Klubbe

Protokollen frå kommunestyrets budsjettmøte 14. desember, ligg nå ute i innsynsmodulen. Klikk inn på "Politikk" og "Møteinnkalling/protokoll" og vidare til den møtedatoen og det utvalet du er interessert i.

Munnbind

Ved en feil har det blitt overført pasienter fra fastlegelista til Silke Eileen Boroske til fastlegelista til Guro Leland. Du som har mottatt brev om denne endringa, og som ikke synes det er greit, kan bytte tilbake til Silke Eileen Boroske ved å gå inn på Helfo, der kan du bytte fastlege.

Gåvekort bygdebok

Bind VI av bygdeboka med gardane Tveit, Simonstad, Sigridnes, Vestre Mosberg, Gjermundnes, Tverrstøyl og Flåstøyl kjem i sal i 2018. Gåvekort kan kjøpast og bytast mot bok i Åmli rådhus og Åmli bibliotek. Pris kr 700,-.

Klubbe

Inkalling til møte i Kommunestyret 14. desember (kl 09.00), samt møter i Administrasjonsutvalet, Planutvalet, Formannskapet og REF 4. desember, ligg nå ute i innsynsmodulen under "Politikk" og "Møteinnkalling/protokoll".

Fant du det du leita etter?
Login for redigering Login for redigering