Klubbe2

Protokollen frå UNG og AMU 7. juni, samt ADM, PL og F 12. juni, ligg nå ute i innsynsmodulen. Protokollen frå REF kjem onsdag. Klikk inn på "Politikk" og "Møteinnkalling/protokoll" og vidare til den møtedatoen og det utvalet du er interessert i.

Solsikke

10. trinn skal ha sin siste skoledag på Åmli skule tirsdag 19. juni. Alle foresatte, lærere og rektor invitertes til avslutningsfest på skulen kl. 18.00. Det vil bli servering av mat, utdeling av vitnemål, underholdning og taler.

Fun 365 LOGO

KilandSenteret inviterer for sommeren 2018 til familieleirer på KilandSenteret, Danmarksturer for familier og sommerleir for barn  og unge. NB! Tilbudene er gratis, men krever søknad. Ta kontakt med Siri B. Stensland for mer informasjon eller ved behov for hjelp til å fylle ut søknaden.

Sommerfest

Dersom du treng skjenkeløyve for enkeltanledning (eller ambulerande) i perioden 25. juni - 29. juli må du søke om dette innan 17. juni. På grunn av ferieavvikling kan vi ikkje behandle slike søknader i denne perioden.

Brannfare m bål.JPG

Alle brannvesen på Agder innfører totalforbud mot å gjøre opp ild utendørs. Dette betyr at det ikke er lov til å grille eller tenne bål hverken i skog, mark eller på stranden. Du kan heller ikke bruke bålplassene i marka i denne perioden.

Fant du det du leita etter?
Login for redigering Login for redigering