Solrike tomter i Øvre Århuskleiva

Pris fra kr 203 976,-
Ja takk begge deler? Ønsker du hus med både nærhet til naturen, nærhet til skole og barnehage, med utsikt og gode solforhold?

Byggestart må skje innen 1 år etter kjøpetidspunkt så her er det mulighet for nytt hus allerede neste sommer!

Øvre Århuskleiva mot nordøst - Klikk for stort bilete Øvre Århuskleiva - mot sør - Klikk for stort bilete

Det nye byggefeltet Øvre Århuskleiva sto ferdig våren 2013. Feltet har asfaltert vei til alle tomtene og det er regulert for lekeplass i tomteområdet. Skole og barnehage ligger ca 1,6 km fra byggefeltet. Butikk, rådhus og lege er ennå nærmere.

Tomtene har gode solforhold og spesielt kveldsola er vakker. Man har utsikt mot Nidelva og Trogfjell. Naturen ligger helt inntil tomtene, og “kjælighetsstien” ligger rett bak. Det er flere fine tur og sykkelstier rett utenfor døra om sommeren, og det kjøres opp skispor om vinteren når forholdene ligger til rette for det.

Åmli kommune er en kommune med mye vakker natur. Her er det heier, vann og vakre daler. Her er elver og mektige fossefall. Både Tovdalselva, Nidelva og elva Gjøv er fine padleelver både med båt, kano og elvekajakk. Langs disse elvene ligger det flere små perler med hvite badestrender.

Åmli er kommunesenteret hvor det finnes to matbutikker samt flere andre butikker som selger interiør, blomster, trevare osv. Frisører og kafeer er det også.

Her er aktivt jakt og fiskemiljø, med flere skytebaner.

Åmli har et aktivt idrettsmiljø, hvor volleyball er i en særstilling. På badeplassen er det opparbeidet flere sandvolleyballbaner, med internasjonal standard.

Tomteoversikt (pdf) (PDF, 3 MB)

Velkommen til Åmli og Øvre Århuskleiva!

For mer informasjon se www.amli.kommune.no , eller ta direkte kontakt med plan- og næringsavdelinga ved avdelingsingeniør Karstein Vaule.

Øvre Århuskleiva - mot sørøst - Klikk for stort bilete Øvre Århuskleiva - mot vest - Klikk for stort bilete

Sist endra 28.05.2014

Karstein Vaule