Prøver norsk og samfunnskunnskap våren 2018

Personer som ønsker å søke om permanent oppholdstillatelse eller statsborgerskap, må bestå prøver i norsk og samfunnskunnskap. I Åmli vil disse prøvene bli avholdt i løpet av våren 2018:

Norskprøve, skriftlig

Åmli Voksenopplæring arrangerer skriftlig norskprøve mandag 28.05. klokka 09.00 på Åmli Rådhus.

Denne prøven arrangeres for dem av kommunens innbyggere som skal søke om permanent oppholdstillatelse eller statsborgerskap.

For oppmelding, benytt privatistportalen på www.kompetansenorge.no eller kontakt Nina Haugstøyl på telefon 930 45 770. Påmelding for privatister må skje i tidsrommet 18. – 24. april.

Norskprøve, muntlig

Åmli Voksenopplæring arrangerer muntlig norskprøve mandag 28.05. på Åmli Voksenopplæring.

Prøvene starter klokken 15.30, og blir avholdt i grupper på to og to, med halv times intervall.

Samfunnskunnskapsprøve/statsborgerprøve

Åmli Voksenopplæring arrangerer samfunnskunnskapsprøve/statsborgerprøve tirsdag 29.05. kl 09.00 på Åmli Voksenopplæring.

Voksenopplæring - Klikk for stort bilete

Sist endra 09.04.2018
Fant du det du leita etter?