Kommunelege

Åmli kommune har ledig 100% midlertidig stilling som kommunelege ved Åmli legekontor fra 01.09.2017 til 31.08.2018. Det er et kontor med to fastlegestillinger og en turnuslege.

Legekontoret bruker System-x som journalsystem, Norsk Helsenett og elektronisk kommunikasjon med kommunens omsorgs og helsetjenester. Kontoret er godt utstyrt med EKG, spirometri, 24-timers BT og har egen skadestue.

Den som blir ansatt vil være en del av interkommunal legevaktsordning, som er lokalisert med kontor i Arendal.

Kvalifikasjoner:

• Norsk autorisasjon som lege
  • Søker må beherske norsk skriftleg og muntlig
  • Det er ønskelig at den som tilsettes er spesialist i allmennmedisin eller er under spesialisering
  • Det er ønskelig med erfaring fra allmennmedisin
  • Den som blir ansatt må kunne jobbe selvstendig, yte god service, være innstilt på fleksibilitet og ha gode samarbeidsevner
  • Personlig egenskap vil vektlegges
  • Politiattest må fremlegges før tiltredelse
  • Du må ha førerkort kl. B og disponere bil

Åmli kommune kan tilby:

• Et godt arbeidsmiljø og hyggelige medarbeidere
  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • Lønn etter avtale
  • Arbeidstida er fra kl. 08.00 – kl.15.30, med sommertid fra 15.mai – 15.september, der vi arbeider til kl. 15.00.

Om ønskelige kan kommunen hjelpe til med å skaffe bolig.

Har du spørsmål om stillinga ta kontakt med leder helse og velferd Laila Nylund tlf: 99211769 eller kommuneoverlege I Silke Eileen Boroske tlf: 371852100.

Du må bruke elektronisk søknadsskjema for å søke på stilling i Åmli kommune.

SØKNADSSKJEMA

Søknadsfrist: 30. juni 2017

Velkomen som søker til stilling i Åmli kommune!

Legeveske - Klikk for stort bilete

Sist endra 02.06.2017