Distriktsvennlig bachelorprogram i sykepleie

I samarbeid med UiA har regionene Lister, Lindesnes, Setesdal og Østre Agder inngått en treårs avtale om distriktsvennlig bachelorprogram i sykepleie fra 2018-2021. Det planlegges samlinger i alle regioner, i Østre Agder legges det opp til undervisningssted i den østre delen av regionen. Kom på informasjonsmøte 28. februar.

Studiet er over 3. år og på full tid. Søknadsfrist vil være 15. april evt. 1.mars.

Det foretas en konkret vurdering av plassering av undervisningssteder når søkermassen er klar. Det bør minimum være 6 studenter knyttet til hvert studiested.

Den teoretiske undervisningen foregår som streamet forelesning, gruppearbeid, selvstudier og seminarer. Deler av undervisningen (praktiske øvelser) vil foregå ved campus Kristiansand. Praksisen vil være i hele Agder, i kommuner og sykehus.

Det skal være et informasjonsmøte i Risør om dette studiet onsdag 28.02.2018 kl. 18.00 på Frydenborgsenteret i kantina.

Link til søkersiden for studiet: https://www.uia.no/studier/sykepleie3

Sykepleiestudent - Klikk for stort bilete

Sist endra 20.02.2018
Fant du det du leita etter?