Åmli er blitt en AV-OG-TIL kommune

Åmli kommune ved ordfører Reidar Saga  skrev under på samarbeidsavtale med organisasjonen AV-OG-TIL som ble representert ved Marte Sletten fra sekreteriatet torsdag 28.5.2015. Samarbeidet ble feiret med flott bløtkake som også kommunestyret fikk gleder av å smake på  kommunestyremøtet på kvelden.

AV-OG-TIL er en kampanjeorganisasjon for alkovett. Ved å sette fokus på situasjoner der alkohol utgjør en særlig risiko eller kan være til ulempe for andre, vil AV-OG-TIL bidra til å redusere de negative følgene av alkoholbruk i samfunnet og gjøre hverdagen tryggere for alle.

AV-OG-TIL jobber ikke for at man skal slutte å drikke alkohol, men at vi skal redusere alkoholbruken der det kan være farlig eller gå ut over andre. Derfor har vi kampanjer som særlig fokuserer på situasjoner hvor alkohol utgjør en særlig risiko.Disse er:  Arbeidsliv, båt- og badeliv, graviditet, idrett og friluftsliv, livskriser, samvær med barn og unge og trafikk.

AV-OG-TIL driver holdningsskapende arbeid gjennom et bredt nettverk av frivillige organisasjoner, kommuner og andre samarbeidsparter.
Den daglige aktiviteten koordineres av et sekretariat med syv ansatte i Oslo. Virksomheten finansieres av medlemskontingenter og tilskudd fra Helsedirektoratet.

avogtil - Klikk for stort bilete

Sist endra 08.06.2015