50% mellombels stilling kjøkken, vaskeri og renhold

Helse og velferd har ledig stilling ved kjøkken, vaskeri og renhold. Det er en service enhet til omsorgssenteret.  Enheten er ansvarlig for ernæring, renhold og vask av tøy.  De ansatte jobber i fellesturnus og bidrar i felleskap til at alle tjenesten blir levert. Det er primært renholdsvakter, med arbeid hver 3.søndag som assistent på kjøkkenet.  Stillingen kan bli fast i løpet av desember 2018.

• Vi søker etter du som har fagbrev innen renhold.
  • Ufaglærte kan også søke
  • Du må ha gode norsk kunnskaper både muntlig og skriftlig

• Renhold av pasientrom, bad, ganger og fellesrom
  • Bidra til å utarbeide system rundt renhold

• Like å holde det rent og ryddig rundt seg
  • Være positiv og fleksibel
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø
  • Evne til initiativ og nytekning
  • Trives i et miljø med høyt tempo
  • Er en som er til å stole på
  • Lønn etter tariff

Har du spørsmål til stillingen ta kontakt med leder helse og velferd Laila Nylund tlf: 37185282 / mail lny@amli.kommune.no eller rådgiver Arne Hansen Espebu tlf: 37185285 / mail: aha@amli.kommune.no

Du må nytte elektronisk søknadsskjema for å søke på stilling i Åmli kommune. Dette finn du under ”Stilling ledig” på vår heimeside: www.amli.kommune.no.

#Søker du på fleire stillingar samstundes, må du merke av alle stillingane du søker på i skjemaet. Søknadene må då prioriterast i høve til kvarandre i feltet for tilleggsopplysningar.

Søknadsfrist: 15.08.18

Velkomen som søkar til stilling i Åmli kommune!

Vaske - Klikk for stort bilete

Sist endra 06.07.2018
Fant du det du leita etter?