Tilbakemeldingsfunksjon - illustrasjon.JPG

Det er stadig nokon som kjem med tilbakemelding på nettsida vår via "Fant du det du lette etter?". Det er vi veldig glade for, for det hjelper oss å forbetre sida. Men av og til er tilbakemeldinga av ein slik art at vi gjerne skulle kunne svare vedkomande. Difor ber vi om at du skriv inn epostadresse slik at vi kan svare deg.

Klubbe2

Inkalling til kommunestyret 24. mai, ligg nå ute i innsynsmodulen under "Politikk" og "Møteinnkalling/protokoll".

Klubbe2

Protokollen frå UNG 8. mai samt ADM, PL, F og REF 14. mai, ligg nå ute i innsynsmodulen. Klikk inn på "Politikk" og "Møteinnkalling/protokoll" og vidare til den møtedatoen og det utvalet du er interessert i.

vintervedl.hold.jpg

Åmli kommune ønsker tilbud på brøyting og rydding av snø, samt sandstrøing av kommunale veier og plasser for kommende 4 års periode, dvs. t.o.m. vintersesongen 2021/ 2022.

Spae med sand

Vi har ledig en 100 % fast stilling som fagarbeider i Drifts- og vedlikeholdsteamet i Samfunnsenheten, Åmli kommune fra 1.6.2018.

Fant du det du leita etter?