12.
desember
Barnehagebarn ser mot Trogfjell

Det er ledig 100 % stilling som pedagogisk leder i barnehageavdelinga i Åmli kommune. Arbeidssted er for tida i Beverborga barnehage. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

Gåvekort bygdebok

Bind VI av bygdeboka med gardane Tveit, Simonstad, Sigridnes, Vestre Mosberg, Gjermundnes, Tverrstøyl og Flåstøyl kjem i sal i 2018. Gåvekort kan kjøpast og bytast mot bok i Åmli rådhus og Åmli bibliotek. Pris kr 700,-.

Brannøvelse

Alle tilsette på rådhuset skal delta i intern brannøvelse måndag 18. desember. Øvelsen foregår i tida 09.00-10.30. Rådhuset, og kommunens sentralbord, vil difor være stengt i dette tidsromet.

Åmli kyrkje

Åmli kyrkjekontor er stengt i romjula.
Kyrkjeverje kan kontaktes på tlf 94 16 30 84.

Klubbe

Inkalling til møte i Kommunestyret 14. desember (kl 09.00), samt møter i Administrasjonsutvalet, Planutvalet, Formannskapet og REF 4. desember, ligg nå ute i innsynsmodulen under "Politikk" og "Møteinnkalling/protokoll".

Fant du det du leita etter?