Matservering
Bryggerhuset

På Skjeggedal sørgard kan du nyte et måltid gardsmat i Bryggerhusets atmosfære. Vi tar imot grupper på bestilling. Mange av råvarene produseres eller høstes her på garden. Vår spesialitet er delikatesser av viltkjøtt fra jakt og egen hjortefarm som lages på tradisjonelt vis. 

 

Hillestad Galleri - oversiktsbilde

Hillestad Galleri er eit reisemål for heile familien. Det ligg vakkert til mellom fjella i Tovdal i Åmli kommune.

Pan Garden.JPG

Drømmen om å stoppe klokka. Legg bort mas og stress. Pan Garden byr på ekte naturlige opplevelser. Så enten du kommer alene eller sammen med mange andre, blir her en time - eller flere uker; velkommen i det grønne!

Spekemat

Skjeggedal vilt  produserer gardsmat som delikatesser av eget viltkjøtt fra hjortefarm og jakt. Salg skjer hovedsakelig fra gården og dette gir oss muligheten til å følge maten fra kikkertsiktet og helt fram til kunden. Fremstilling skjer ved minst mulig bruk av tilsetningsstoffer. Spekekjøttet røykes mildt med røyk fra svartor og tørkes og modnes i friluft.

Vindilhytta

Velkomen til trivelege Vindilhytta i Gjøvdal. Sesongbetjent turisthytte for overnatting, middag, selskap, små kurs og seminar.

Waldemars Børs - Piano Interiør

Waldemars Børs er en landlig, koselig bistro og kaffebar, med hjemmebakst og skikkelig barista-kaffe, 50 meter fra Esso-stasjonen i sentrum. Uteservering i lun atmosfære. Takeaway og lukkede selskaper.

Åmfoss kafeteria

Åmfoss Kafeteria ligger ved Rådhuset ved den sørlige innkjørselen til Åmli sentrum langs riksvei 41.

Fant du det du leita etter?

Kontakt oss

INFORMASJONSTENESTA
Tlf: 37 18 52 00
Opningstid:08:30 - 15:00
post@amli.kommune.no
Adresse for besøk
Rådhuset
Postadresse
Gata 5, 4865 Åmli
Login for redigering Login for redigering