Brukte klær - illustrasjonsbilde

Trogstoga aktivitetssenter har nå begynt med salg av brukte klær og leiker. Hvis noen har klær og leiker, særlig til baby og barn som er rene og hele tar vi veldig gjerne imot dette. Vi ønsker også pent brukte klær til dame og herre.

Julepynt illustrasjon

Alle er hjertelig velkomne til julemarked på Trogstoga aktivitetssenter torsdag 23. november kl. 13.00-16.30. Vi holder til i underetasjen på menighetssenteret. Vi vil ha salg av litt av de tingene som vi lager på aktivitetssenteret og vi selger litt å bite i.

Togtur - bilde fra Åmli stasjon

Fredag 24. november kl 18.00 arrangerast det bygdekveld på Elvarheim. Tema for kvelden er "Siste tog til Åmli". 

Logo NAV

Statlige NAV oppgaver i Åmli blir fra 02.10.17 lokalisert sammen med NAV Froland for innbyggerne i Åmli. Alle henvendelser om statlige NAV oppgaver vil bli besvart/behandlet av NAV Froland. Du vil fortsatt kunne henvende deg til NAV Åmli angående kommunale tjenester i NAV.

Fun 365 LOGO

Kilandsenteret inviterer til nye gratis aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. På Kilandsenteret er det godt å være og opplevelser som venter på store og små. Noe for deg og/eller noen du kjenner? Mer informasjon om høstens aktiviteter og påmeldingsskjema finnes her! Vi legger ut nye aktiviteter så snart aktivitetene er åpne for påmelding.

Kontakt oss

INFORMASJONSTENESTA
Tlf: 37 18 52 00
Opningstid:08:30 - 15:00
post@amli.kommune.no
Adresse for besøk
Rådhuset
Postadresse
Gata 5, 4865 Åmli
Login for redigering Login for redigering